HIP HOP Workshop på Dombås TERNINGKAST 6

Da er første dagen av Breddesamlingen i Hip hop her på Dombås over. Kanskje litt usikker  på forventningene, men dette har vært utrolig bra.- Terningkast 6 uten tvil.
Mer enn 100 dansere fra hele landet har vært samlet til en godt forberedt og en godt organisert workshop. Det har vært deltakere fra Lesja dovre danseteam, Folldal, Loftet dansestudio, Noise Molde, Sula, Step by step, dansesenteret Jostein kroglund, Oslo Streetdance, Dansesenteret Jostein Kroglund, Lillehammer dansehus, loftet dansestudio, Tynset med flere.
På instruktørsiden har de hatt med noen av Norges beste danseinstruktører i hip hop.
- Huyen Huynh - Juice Crew - Stew Leftsound Crew - Nikita Kistochka - Magnus Emaka Einang - Juliane Bay - Kjell Marius Snipen (rapper og konferansier)
Alle danserne virker veldig fornøyd med dagen som ble toppet med en avslutning med et forykende danseshow klokken 19:00 her på kvelden. Dro bort på samfunnshuset 20 minutter før det skulle starte å regnet med at det skulle være god plass og enkelt å komme inn, men hva skjer ? 200-300 mennesker i Kø utenfor, Store deler av bygda er kommet for å se showet med instruktørene, grupper, og koreografier som danserne har lært i løpet av dagen.
Det er lenge siden jeg har sett et danseshow med et så høyt nivå, Kjell Marius Snipen som var konfransier bidro også i tilegg til danserne til å løfte forestillingen til et fantastisk nivå.

Her er det ingen tvil - vi skal tilbake til Dombås fra Østlandet også neste år. 

Her følger noen bilder fra forestillingen:

 


 
 

Én kommentar

Silje Olava

18.10.2014 kl.18:03

Hei. Du har tatt og redigert noen sykt kule bilder. Sjeldent jeg faktisk blir fornøyd med bilder av meg selv så jeg lurte derfor på om du kunne sende de til meg?

Hilsen danseren i hvit kjol :)

Skriv en ny kommentar

hits